U bent hier:  Productassortiment > Leveranciers
Hieronder ziet u alle leveranciers waarvan wij schoenen in ons kernassortiment hebben. Klik op een logo om de producten van de desbetreffende leverancier te bekijken.


HKS


HKS
Sinds jaar en dag staan techniek, funtionaliteit en design voor het onmiskenbare karakter van HKS veiligheidsschoenen.
Dit karakter is het resultaat van onze consequente ontwikkelingen en trendonderzoek. Kortom HKS veiligheidsschoenen staan voor de modernste lifestyle en spreken door de vorm en functie individueel aan.

Sinds 1908 is de familie Klumpen met hen historie en kennis trots om nu onder leiding van de derde generatie een moderne veiligheidsschoenenfabriek te voeren.

HKS schoenen
HKS veiligheidsschoenen
HKS werkschoenen
Schütze-Schuhe


Schütze-Schuhe
De traditionele schoenfabriek Schützeneder in Oosterrijk is beter bekend onder de merknaam “Schütze-Schuhe” en is vanaf zijn oprichting in het jaar 1925 met iedere generatie meegegroeid.

De heer Karl Schützeneder ontwikkelde in die tijd een werkplaats met diverse machines die schoenen produceren van constante kwaliteit.

In 1964 neemt zijn zoon Willibald Schützeneder het bedrijf over en ontwikkeld dit bedrijf verder tot een schoenfabriek die seriematig schoenen produceert. Door flexibele met de klanten om te gaan en het produceren van hoge kwaliteit kunnen zij de zware zeventiger en tachtigerjaren overwinnen en zich goed in de markt plaatsen.

Met het intreden van de derde generatie in 1991 gaat Thomas Schützeneder de fabriek moderniseren zich specialiseren in veiligheidsschoenen voor groenvoorziening, industrie, bouw en wegenbouw met als special de wegenbouw asfaltschoen.

Schutze schoenen
Schutze veiligheidsschoenen
Schutze werkschoenen
ABEBA


ABEBA
ABEBA Schoenen. De basis van een kwalitatieve schoen, naast het vakmanschap en de techniek, is volgens ABEBA vooral de toewijding naar de dragers. Begrip voor, en luisteren naar de dragers in het dagelijkse leven en hun individuele behoeftes, zijn de drijfveren voor de ontwikkeling van beroeps- en veiligheidsschoeisel. Comfort en optimale bescherming dag in dag uit.

Het doel van ABEBA is om uw verwachting te overtreffen.

Abeba schoenen
Abeba veiligheidsschoenen
Abeba werkschoenen
Abeba beroepsschoenen
SANITA


SANITA
Het is inmiddels bijna 100 geleden, dat de eerste voeten werden verwend met een paar klompen/schoenen van Sanita. In die tijd waren het klompen, tegenwoordig zijn wij heel wat meer dan dat. Sanita is een dynamisch bedrijf, dat constant in ontwikkeling is.

Dat is duidelijk te zien in onze producten.
Met dit merk lopen wij niet alleen voorop in het modebeeld, maar dragen wij tegelijkertijd zorg voor uw voeten.

Sanita levert in 40 landen, met Scandinavië als de belangrijkste markt.

Sanita klompen
Sanita werkklompen
Sanita veiligheidsklompen
Sparco


Sparco
Sinds 1977 draagt Sparco bij aan het verbereteren van de veiligheid in de autosport. In de beginjaren ontwikkelde men vooral raceoverals die door de FIA goedgekeurd werden. De vraag naar een complete outfit steeg waar Sparco op inspeelde en zo ook helmen, handschoenen en schoenen produceerde. In 2013 heeft Sparco de Teamwork collectie ontwikkeld. Deze collectie is ontstaan uit het idee om niet alleen voor de coureur maar voor het gehele team een collectie schoenen aan te bieden die er niet alleen sportief uitzien maar tegelijkertijd ook veilig, licht en uiteraard comfortabel zijn.

FTG


FTG
FTG heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van schoenen. Door de innovatie en het gebruik van de nieuwste materialen is FTG in staat om iedere keer weer onderscheidende producten aan te bieden.

FTG staat vooral bekend om hun nieuwe Sneakerlijn die bijna niet van een sneaker te onderscheiden is.
BAAK


BAAK
BAAK handelt consequent met het ondernemersidee: Weinig is vaak meer. BAAK staat voor veiligheid bij dagelijkse werkzaamheden. Het actuele productprogramma is het resultaat van jaren van ervaring en intensieve technische ontwikkelingen, samen met moderne schoendesign.
Sixton


Sixton
EMMA


EMMA
EMMA is een puur Nederlandse producent van hoge kwaliteit (A-kwaliteit) veiligheidsschoenen. Al meer dan 75 jaar produceert EMMA voor alle bedrijfstakken en branches veiligheidsschoenen die op alle fronten boven de norm uitgaan. De inzet van nieuwe ontwikkelingen, de laatste productietechnieken en een optimale service garanderen u het beste resultaat.
Red Brick


Red Brick
Bware


Bware
LOMER


LOMER
MTS


MTS
Al meer dan 50 jaar produceert MTS (More Than Safety) veiligheidsschoenen voor de Europese markt. MTS streeft naar een totaal assortiment veiligheidsschoenen voor verschillende werkzaamheden die modieus, kwalitatief en comfortabel afgestemd zijn op de drager.
Diversen


Diversen
U treft hier werkschoenen en laarzen aan van de merken AMAKO, SAD, COFRA, ENMAR, LOMER en PARADE

© ARBO Safety Shoes - Voorwaarden en condities voor gebruik van de website - Privacyverklaring

Productassortiment