Gecertificeerde steunzolen voor uw werkschoenen

Ook last van voet- of rugklachten op het werk?
Na een werkdag geen energie meer over voor andere dingen?

Veel mensen realiseren zich niet dat veel lichamelijke klachten en vermoeidheid veroorzaakt worden door niet-goed passende werkschoenen. Ook steunzolen zijn hier een essentieel onderdeel van.

+/- 80 %

Van uw collega’s op de werkvloer hebben
geen gecertificeerde steunzolen in hun werkschoenen

Waarom heeft u steunzolen nodig?

Veel mensen hebben geen flauw idee waar hun lichaamsklachten vandaan komen. Grote kans dat dit komt door de behoefte aan steunzolen.

Wacht niet langer en bel of mail ons direct voor meer informatie of aarzel niet om even langs te komen in ons nieuwe Pas- & Meetcenter! Ons Team van specialisten weet de juiste vragen te stellen om er achter te komen wat voor uw voeten de beste werkschoenen zijn en of u gecertificeerde steunzolen nodig heeft.

Certificering

De overheid legt in 2018 de verant­woordelijk­heid van bedrijfs­ongevallen met niet-gecertificeerde steunzolen bij de werkgever neer. Het is dus van groot belang dat u ook in uw werk­schoenen gecertificeerde steun­zolen draagt.

Steunzolen uit uw vrijetijdsschoenen kunt u niet gebruiken voor uw werkschoenen!

Steunzolen uit uw normale schoenen zijn niet gecertificeerd. Daarom kunt u deze niet gebruiken in uw werkschoenen. Onze specialisten kunnen u bij het aanmeten van persoonlijke veiligheidsschoenen ook helpen aan gecertificeerde steunzolen voor uw schoenen.

ARBO Safety Shoes Gecertificeerde steunzolen werkschoenen
Medisch Pedicure Voetvorm
ARBO Safety Shoes Speciale Zorg