Gecertificeerde steunzolen voor uw werkschoenen

Ook last van voet- of rugklachten op het werk?
Na een werkdag geen energie meer over voor andere dingen?

Veel mensen realiseren zich niet dat veel lichamelijke klachten en vermoeidheid veroorzaakt worden door niet-goed passende werkschoenen. Ook steunzolen zijn hier een essentieel onderdeel van.

+/- 80 %

Van uw collega’s op de werkvloer hebben
geen gecertificeerde steunzolen in hun werkschoenen

Waarom heeft u steunzolen nodig?

Veel van de lichaamsklachten en voetklachten zijn gerelateerd aan de houding op het werk en de stand van het lichaam. Steunzolen kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij het oplossen van deze klachten!

Ons team van specialisten weet de juiste vragen te stellen om er achter te komen wat voor uw voeten de beste werkschoenen zijn. Daarnaast kunnen wij deskundig adviseren of u gecertificeerde steunzolen nodig heeft. Wacht niet langer en bel of mail ons direct voor meer informatie of maak een afspraak voor ons Pas- & Meetcenter!

Certificering

De overheid legt sinds 2018 de verantwoordelijkheid van bedrijfsongevallen met niet-gecertificeerde steunzolen bij de werkgever neer. Het is dus van groot belang dat u ook in uw werkschoenen gecertificeerde steunzolen draagt.

Steunzolen uit uw vrijetijdsschoenen kunt u niet gebruiken voor uw werkschoenen!

Steunzolen uit uw normale schoenen zijn niet gecertificeerd. Daarom kunt u deze niet gebruiken in uw werkschoenen. Onze specialisten kunnen u bij het aanmeten van persoonlijke veiligheidsschoenen ook helpen aan gecertificeerde steunzolen voor uw schoenen.

ARBO Safety Shoes Gecertificeerde steunzolen werkschoenen
Medisch Pedicure Voetvorm
ARBO Safety Shoes Speciale Zorg