De Medisch Pedicure is op afspraak geopend om uw voeten de zorg te geven die ze verdienen.

Provoet pedicure logo
ProCert Logo

Medisch Pedicure

Onze Medisch Pedicure verzorgt uw voeten en alledaagse voet­problemen. In een behandeling komen al uw voet­problemen aan bod, of het nu een ingroeiende teennagel betreft, een verzorgende behandeling voor de teennagels of het verwijderen van eelt of van een likdoorn. U kunt met alle voet­gerelateerde problemen bij de Medisch Pedicure terecht.

De pedicure geeft onder andere persoonlijk advies in:

Persoonlijke hygiëne

Verzorging van de huid en voeten

Best te dragen (werk)schoeisel

Na een kort intakegesprek en analyse van de voeten, wordt, indien nodig, een blauwdruk gemaakt. In onze praktijk zijn alle instrumenten aanwezig om uw voeten professioneel te behandelen. Zowel machinaal als handmatig.

Flexibel declareren bij de zorgverzekering

Met het registratie­nummer van onze Medisch Pedicure kunt u (indien mogelijk) bij uw eigen zorg­verzekering de kosten van uw voet­behandeling declareren.

Linda

Linda

Medisch Pedicure

Registratienummer ProVoet:

313250

Registratienummer ProCERT:

13889

Specialisme

Met het specialisme van Medisch Pedicure kunnen alle soorten risico­voeten worden behandeld, waaronder die van diabetici of reuma-patiënten. De Medisch Pedicure beheerst alle specialistische technieken om complexe voet- en nagelproblemen te behandelen.

Met diverse jaren ervaring, kan de voetspecialiste iedere klant prettig en professioneel helpen.

Certificering

De Medisch Pedicure is een deskundig en gecertificeerd voetspecialist.

Dit betekent dat de Pedicure ingeschreven staat bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures en bij branche­organisatie ProVoet. Dit waarborgt vak­bekwaamheid en kwaliteit door accreditatie waaraan voldaan moet worden.

Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die uw voeten nodig hebben en kunt u bij de Medisch Pedicure terecht voor al uw voet­behandelingen.

Comfortabele praktijk

In onze comfortabele praktijk wordt u persoonlijk, professioneel en comfortabel geholpen. In een ergonomische stoel kunt u volledig ontspannen terwijl de Medisch Pedicure uw voeten behandelt. De pedicure­­specialist heeft alle tools binnen handbereik zodat zij uw voeten vanuit een ontspannen positie kan behandelen. Welke voet­behandeling u ook nodig heeft, onze voet­specialist kan u altijd helpen.

Linda heeft me fijn geholpen.
Professioneel, goed en ook gezellig!

Stefanie

Zeer professionele behandeling van mijn voeten.
Ik loop nu weer zo fijn!

Marianne

Mijn voeten zijn weer als nieuw!
En ook nog goed verzorgingsadvies gekregen.

Maurice
Medisch Pedicure Dremel
Medisch Pedicure Praktijk
ARBO Safety Shoes Medisch Pedicure Producten
ARBO Safety Shoes Speciale Zorg