Onze Pasbus service is Snel Compleet Persoonlijk Efficiënt Mobiel

De pasbus service van ARBO Safety Shoes

Ontzorgen

Kwaliteit

Comfort

Snel

Persoonlijk

Efficiënt

De Pasbus komt naar u toe!

Onze Pasbus is mobiel en komt naar ú toe! De schoen­specialist op de pasbus meet u en uw collega’s de juiste en meest comfortabele bedrijfs-­ en werkschoenen aan, afgestemd op de pasvorm van de voet en specifieke werkplek. Wij voorzien met deze Pas- & Meetservice al meer dan 20 jaar de werkende mens. Door de unieke combinatie van service, mobiliteit en ervaring kunnen wij onszelf Dé specialist noemen op het gebied van werkschoenen en bedrijfs­schoeisel.

Pasbus en Schoen­specialisme
afgestemd op uw bedrijf

Met zo’n 400 paar verschillende werkschoenen in onze Pasbus in diverse pas­vormen, leesten, uitvoeringen en specificaties,  kunnen wij voor iedere mede­werker de juiste schoenen aanmeten, afgestemd op de werkplek. Bij specifieke eisen en wensen zijn wij in staat het assortiment in de Pasbus te wisselen zodat wij nagenoeg altijd de juiste schoenen bij hebben.

De deskundige schoenspecialist op onze Pasbus kan op deze manier snel en efficiënt alle collega’s persoonlijk helpen aan de werk­schoenen die het beste bij hem of haar passen, afgestemd op de eisen.

Registratie pas-gegevens en privacy

Wij dragen grote zorg voor voeten, werkschoenen én privacy van u en uw collega’s. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen, registreren wij uitsluitend essentiële gegevens van de dragers van werkschoenen, voor intern gebruik. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig een persoon­lijke herhaal­bestelling voor u of uw personeel uit kunnen voeren. Vanzelfsprekend gaan wij strikt vertrouwelijk met deze gegevens om en worden nooit zonder overleg met de drager extern gecommuniceerd. In geval van een herhaal­bestelling kunnen wij direct een nieuw paar toesturen zonder dat de werk­nemers van de werkvloer af moeten om opnieuw te passen. Zo kunnen al uw collega’s zich blijven focussen op hun eigen werkzaamheden!

De Pasbus in z’n werk

U heeft de Pasbus gereserveerd. Fantastisch! Wat nu?

 • Welkom binnen

  Op afspraak loopt u de verwarmde Pasbus binnen

 • Opmeting

  De schoenspecialist meet uw voeten op

 • Analyse

  Daarna wordt een deskundige analyse van de voeten gemaakt

 • Passen

  U past de schoenen aan die het beste bij uw voeten passen

 • Advies

  U krijgt eventueel aanvullend advies over gebruik en onderhoud

 • Tot ziens!

  Wij registreren zorgvuldig de passessie en zorgen voor úw nieuwe schoenen

Neem een kijkje in onze werkschoenen-Pasbus!

ARBO Safety Shoes Wijchen Pand Pasbussen
ARBO Safety Shoes Pasbus Specialisten
ARBO Safety Shoes Pasbus Welkom
ARBO Safety Shoes Pasbus Persoonlijk Aanmeten

Bekijk hier onze extra services